Akhisarspor’da Toplu İstifa !
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akhisarspor'da Toplu İstifa !

Akhisarspor yönetim kurulu üyeleri kulüp içinde usulsüz işler olduğunu kanıt göstererek olağanüstü genel kurul kararı alınmasını istediklerini duyurdu.

Akhisarspor'da Toplu İstifa !

Akhisarspor yönetim kurulu üyeleri kulüp içinde usulsüz işler olduğunu kanıt göstererek olağanüstü genel kurul kararı alınmasını istediklerini duyurdu.

Akhisarspor'da Toplu İstifa !
17 Ağustos 2023 - 09:54
Reklam

Akhisarspor yönetim kurulu üyeleri kulüp içinde usulsüz işler olduğunu kanıt göstererek olağanüstü genel kurul kararı alınmasını istediklerini duyurdu. Akhisarspor’un zorlu dönemlerinde ellerini taşın altına koyarak büyük fedakarlıklarla başarılara imza atan yönetim kurulu üyeleri, Akhisar halkının da gerçekleri bilmesi gerektiğini vurguladı ve suskunluklarını bozdu. İşte yönetim kurulu üyelerinden; İrfan EZER, İlkay DÜZTAŞ, Okan MORDAL, Mehmet Ali ZORLU, Semih HIZLI, Şerafettin KUŞLAR ve Murat ÇETİN’in ortak açıklaması:
“Akhisarspor yönetiminde bulunduğumuz süre zarfında şeffaflığı en üst noktaya koyan bir grup olarak son günlerde Akhisarspor yönetiminde yaşanan gerçekler ile alakalı halkımızı bilgilendirmeyi kendimize görev olarak görüyoruz. Kulüpteki görevimizin başladığı ilk andan itibaren şeffaflık ilkesiyle çalışmalarımızı yürüttük. Bu süreçte takımımız TFF 3. Lig’te küme düşme potasından kurtulup tekrardan bir tarih yazdı. Bu zorlu süreçlerin altından yönetim kurulu olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Bu başarıyı şanlı armamız için yatıp kalkan taraftarlarımız, her zaman yanımızda olan destekçilerimiz ve şehrimizle gerçekleştirdik. Bugün geldiğimiz noktada Akhisarspor başkanı Özay Alkan’ın ve beraberindekilerin güç zehirlenmesi yaşadığı yaptıkları neticesinde koyduğumuz teşhistir. Bu güç zehirlenmesi beraberinde telafisi olmayacak hataları da getirmiştir. Yönetim kurulumuzda yer alan İlkay DÜZTAŞ ve Sportif Direktörümüz Okan MORDAL’ı dernek tüzüğümüze aykırı bir şekilde yönetim kurulundaki görevlerine KİMSEYE SORMADAN son vermiştir. Bu kararı almak için bazı yönetim kurulu üyelerimize “Akreditasyon kartı çıkartacağız” diyerek sahte imzalarla katılmadıkları kararların altına imzalarını attırmıştır. Bu istifaların ardından yerlerine getirilen 2 kişiden biri olan Şerafettin KUŞLAR da yapılan yanlışlara karşı sağ duyulu olarak bizim yanımızda yer alarak istifasını sunmuştur. “Herkesi ben getirdim gönderirken de sormam” tavrı ile bakkal bile yönetemeyeceğinin farkında olmayan şahıs ısrarla karar defterini yönetim kurulu üyelerinden saklamıştır.
Düzenlediği canlı yayınlarda ve gidilen protokol ziyaretlerinde ben ailemden ve tanıdıklarımdan kimseyi üye yapmadım yanlış bir şey yaparsam genel kurul beni gönderebilir diye beyanat veren Özay ALKAN 5-6-7 Temmuz tarihlerinde yine bizlerin haberi olmadan kulübe 102 üye yapmıştır. Bu üyelikler Yönetim kuruluna toplantı haberi verilmeden yapıldığı için iç tüzüğümüze aykırı ve usulsüzdür.
Biz yönetim kurulu üyeleri İrfan EZER, İlkay DÜZTAŞ, Okan MORDAL, Mehmet Ali ZORLU, Semih HIZLI, Şerafettin KUŞLAR ve Murat ÇETİN olarak bu kadar yanlışın içinde daha fazla bulunmak istemediğimizi neden göstererek bugün itibariyle Akhisarspor’daki görevlerimizden noter vasıtasıyla istifa etmiş bulunuyoruz. Yine aynı kişiler olarak Akhisarspor’a daha fazla zarar vermeden Özay ALKAN ve beraberindekilerin seçimli olağanüstü genel kurul kararı almasını istiyoruz. 
Değerli Akhisar halkına son sözümüz;
ŞİMDİ MÜCADELE EDERSEK, GÜZEL GÜNLER BİZİM OLACAKTIR.
Saygılarımızla…”
 

Reklam
Reklam
Bu haber 1735 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • yok
    8 ay önce
    Şentürk Karabak ve ekibindeki herkese haksızlık edilirken, hocalar usulsüzlük var dediklerinde arkalarında dursaydınız bu kadar ileri gidilemeyecekti Özay Alkan tarafından. Yanlış.
  • Ccc
    8 ay önce
    İyi olmuş noldu düne kadar herşey çok güzel olacaktı özay başkanınız birtaneydi müstehak size iyi yapmış klubün başındaki giden geleni aratır derlerdi herzaman yine ortaya çıktı nerde özayı savunanlar nerdesiniz bakın kapının önüne koyuldular ????????????
  • İbrahim ece
    8 ay önce
    Ne zaman Akhisar sporun başına sağlam kişiler gelecek İstanbul mafyalarindan kurtulduk derken bunlar geldi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BÜYÜKŞEHİR’İN AKHİSAR PROJELERİ HIZ KAZANDI
BÜYÜKŞEHİR’İN AKHİSAR PROJELERİ HIZ KAZANDI
Söğütlü Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı
Söğütlü Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı