5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Akhisar Demokrasi Platformu tarafından gerçekleştirilen 1. Ekoloji Çevre ve Tarım paneli Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı.
Gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak, Üzümsen Genel Başkanı Adnan Çobanoğlu, Tütünsen Genel Başkanı Ali Bülent Erdem, Görçev Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Türkel ve Ege Çek Yürütme Kutulu Görevlisi aynı zamanda Evrensel Gazetesi Muhabiri Özer Akdemir yer aldı.
İlk olarak panelde konuşma yapan Ege Çek Yürütme Kutulu Görevlisi ve Evrensel Gazetesi Muhabiri Özer Akdemir, kendi haberlerinden oluşan bir slayt ile katılımcılara detaylı bilgi verdi.
Maden ocakları hakkında özel bir araştırma yapan Akdemir, çeşitli belgeler ile bazı altın ve kömür madenlerinin bulunduğu yerlerde yüksek derecede kanserojen madde olduğunu belirtti.
Ardından sırası ile sunumlarını gerçekleştiren konuşmacılar yaptıkları farklı analizler ile paneli sonlandırdı.

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)





YORUMLAR