Akhisarlı Avukat Taha Soylu, TRT 1’de yayınlanan “3’TE 3” programına katıldı. Soylu, gösterdiği muazzam performansla hatrı sayılır bir ödüle kavuştu.
Pelin Çift’in sunumu ve Prof. Dr. Tufan Gündüz’ün de katkılarıyla düzenlenen yarışma programında kazanmak için yapmanız gereken tek şey üç soruyu art arda doğru cevaplayarak 3’te 3 yapmak. “3’TE 3” te sorular da üç şıktan oluşuyor. Soylu yarışma esnasında 12 soru cevapladı ve 5 basamaktan oluşan programda 4. Basamağa kadar başarıyla geldi. Son basamağa çıkmadan çekilme kararı alan Soylu hatrı sayılır bir ödülün sahibi oldu.
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimini tamamlamış olan Avukat Taha Soylu, aktif olarak İzmir ve Akhisar’da mesleğini icra ediyor. İşte Av. Taha Soylu’nun yarışmada cevapladığı sorulardan birkaçı:
Akhisarlı Av.Taha Soylu’dan Bilgi Yarışmasında Muhteşem Performans!
Akhisarlı Avukat Taha Soylu, TRT 1’de yayınlanan “3’TE 3” programına katıldı. Soylu, gösterdiği muazzam performansla hatrı sayılır bir ödüle kavuştu.
29 Ocak 2024 - 13:04
Bu haber 12035 defa okunmuştur.





YORUMLAR