Yılmaz: “Taraftarlarımız Yoksa Bir...
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yılmaz: “Taraftarlarımız Yoksa Bir Eksiğiz”

Akhisarspor teknik ekibi deplasman galibiyetinden sonra basınla buluştu.

Yılmaz: “Taraftarlarımız Yoksa Bir Eksiğiz”

Akhisarspor teknik ekibi deplasman galibiyetinden sonra basınla buluştu.

Yılmaz: “Taraftarlarımız Yoksa Bir Eksiğiz”
21 Eylül 2021 - 18:04
Reklam

Akhisarspor teknik ekibi deplasman galibiyetinden sonra basınla buluştu. Akhisarspor teknik direktörü Muhammet Yılmaz, sportif direktör Bayram Ali Kaya ve stoper Kemal Cingirt basınla basınla buluştu.
Muhammet Yılmaz: “Kazandığımız bir haftaydı. Sevenlerimize mahcup olmadık ve güzel bir hafta geçirdik. Maça gelecek olursak, iyi başladığımız bir maçtı. Topa sahip olan taraf bizdik ve istediğimiz oyunu oynadık ilk yarı. İlk yarının sonunda da öne geçme fırsatı bulduk ama penaltıdan yararlanamadık. Allah’a şükür bu durum bizi oyundan koparmadı ve ikinci yarıda da oyunun kontrolünü elimize aldık. Gollerimizi son 10 dakikada bulduk. Bu maçta penaltı kaçırmamıza rağmen mücadeleyi sürdürmemiz çok iyiydi. Oyuncularımız sonuna kadar çabaladı onlara teşekkür ediyorum. Ayrıca 1922 Konyaspor da çok iyi mücadele etti. Onları da tebrik etmek istiyorum. Bizim amacımız hep yukarı gitmek ve bunu yaparken de bünyemizdeki genç oyuncularımızı geliştirmek. Hedeflerimize giderken göze hoş gelen futbolu oynamak istiyoruz ama bu olmasa da kazanmak çok kıymetli. Her galibiyet bize daha fazla umut veriyor geleceğimiz adına. Ben, kazanan takımda değişiklik yapmayı daha doğru buluyorum. Kaybettiğimiz hafta oyuncuyu değiştirmek onu da kaybetmemize sebep olabiliyor. Lig uzun bir maraton çok zor maçlarımız var bundan sonra da olacak. Her maç için amacımız 3 puan. Rakibin kim olduğu önemli değil sonuçta herkes kazanmak için çıkıyor sahaya. Oyuncularımızın çoğunun performanslarından memnunum. Bazen anlaşamadığımız durumlar oluyor. Bizler yeri geldiğinde antrenör yeri geldiğinde de idareciyiz. Her sorunun altından el ele kalkıyoruz. Bu hafta Erzincanspor ile oynayacağız. Bugün başlıyoruz maç hazırlıklarımıza. Erzincanspor bu grubun ciddi takımlarından biri. Biz de en ciddi şekilde hazırlanacağız. Takımları fikstüre göre değerlendirmeyi doğru bulmuyorum. Her maça aynı ciddiyette hazırlanıyoruz. Çünkü bizi seven insanları mutlu etmek istiyoruz. Bu hafta da evimizde taraftarlarımızla birlikte bir 3 puan daha almayı istiyoruz.
“Taraftarlara bir çağrınız var mı ?” sorusunun üzerine konuşan Yılmaz:” Onlar yoksa biz bir eksiğiz.” dedi.  Geçtiğimiz hafta ligin ilk 11’ine seçilen Bertuğ Bayar’ı özellikle tebrik eden teknik direktör Muhammet Yılmaz: “ Oyuncularımızın oralarda olması çok güzel. Umarım  oyuncularımızın sayılarını git gide arttırırız. Penaltıdan sonra oyundan düşmemesi ve tekrar mücadele etmesi çok önemliydi. Onu en çok motive eden de yine takım arkadaşlarıydı. Golünü ve asistini bu ödülle taçlandırması çok iyi olmuş.” şeklinde sözlerini dile getirdi.
Akhisarspor’un tecrübeli futbolcusu Kemal Cingirt de maç hakkında görüşlerini sundu:” Zor bir deplasmandı. 3 puanla tamamlamak harika oldu. Evimizde üzücü bir mağlubiyet almıştık. Bunu deplasmanda telafi ettik. İyi mücadele ettik ve ilk yarıda maçı koparma şansları yakaladık ama olmadı. Sonuçta maçtan kopmamamız önemliydi. Takımımızın mücadele ettiği sürece üst sıralara tırmanacağını düşünüyorum. Geçen hafta aldığımız puanın anlam kazanması için evimizde de kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Umarım başarırız.”
Sportif Direktör Bayram Ali Kaya da taraftara çağrı yaparken:” Büyük Akhisarspor taraftarını biz artık maçlarda görmek istiyoruz. Önceki skorlar ne olursa olsun. Onlar bizim yanımızda olsun. Taraftarlarımız büyüklüklerini daha önce yaptıklarıyla ispat ettiler.  Ama sevda hala devam ediyor. Yine desteklerini bizden esirgemesinler ve onları stadımızda bekliyoruz.” Dedi.
 

Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 867 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BÜYÜKŞEHİR’İN AKHİSAR PROJELERİ HIZ KAZANDI
BÜYÜKŞEHİR’İN AKHİSAR PROJELERİ HIZ KAZANDI
Söğütlü Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı
Söğütlü Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı