Akhisar Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkin Güney ve Yönetimi “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” dolayısıyla lokma hayrı düzenledi.
18 Mart 2022 Cuma günü saat 12.00’de oda binası önünde düzenlenen lokma hayrına ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş, kahveci esnafı ve oda yönetim kurulu katılım gösterdi.
İlk kez 17 yıl önce 18 Mart’ta lokma hayrı yaptıklarını ve bunu gelenek haline getirdiklerini belirten Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney yaptığı konuşmada “18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yılını kutluyoruz. Bu vesileyle bu toprağı vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizin şehitler günü mübarek, kutlu olsun. Zor günlerde Cumhuriyeti ilelebet yaşatan ve yaşatacak olan bizleriz. Bu vesileyle Akhisar Kahveciler Esnaf Odası olarak şehitlerimizin anısına geleneksel olarak her yıl lokma hayrı düzenlenmekteyiz. Bu yılda 17’incisini düzenliyoruz. Hayrımızın yapılmasında vesile olan tüm kahveci esnafıma şükranlarımı, denetim, yönetim kurulu olarak bildiririm. Sağ olsun Cumhuriyet! Var olsun Cumhuriyet!” ifadelerini kullandı.
KAHVECİLER ODASINDAN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE LOKMA HAYRI
Akhisar Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkin Güney ve Yönetimi “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” dolayısıyla lokma hayrı düzenledi.
18 Mart 2022 - 16:34
Bu haber 1024 defa okunmuştur.





YORUMLAR