Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu 500 günlük hizmetini Akhisar’a açıkladı. Akhisar Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı Akhisar Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Düzenlenen toplantıya Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa CHP İl Başkanı Semih Balaban, Akhisar CHP İlçe Örgütü Başkanı Umut Çavuş, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, Akhisar Belediye Spor Kulübü Başkanı Alper Ayan ve alınabilecek seviyede vatandaş katıldı.
“500 Günde Betona Değil İnsana Yatırım Yaptık”
“Yaptıklarımdan değil yapmadıklarımdan başlayacağım. Çünkü yapmadıklarımız da yaptıklarımız kadar önem arz ediyor.” Cümlesiye sözlerine başlayan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu 500 gün içinde bir çok proje yaptıklarını ama betona yatırım yapmadıklarını dile getirdi.
“Siyaset Değil Hizmet Yaptık”
Başkan Dutlulu:” Yapmadıklarımızın başında siyaset geliyor. Biz sadece seçimde oy oranımızın yüksek çıktığı mahallelere yatırım yapmadık. Bize oy veren, vermeyen. Bu yolda bizimle yürüyen, yürümeyen herkese yatırım yaptık.” Dedi.
Başkan Besim Dutlulu toplantının devamında yaptığı bütün projeleri açıklarken bu projelerde emeği geçen Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu'na ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.
"500 Günde Çok Proje Yaptık Ama Öncelikle Her Şeyi Akhisar İçin Yaptık"
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu 500 günlük hizmetini Akhisar’a açıkladı.
23 Ekim 2020 - 18:31
Bu haber 1582 defa okunmuştur.





YORUMLAR