Akhisar ADD Gençlik Kolları'ndan Manisa'da İş Birliği Ziyaretleri
Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gençlik Kolları Başkanı Samet Erim Çam ve yönetim kurulu üyeleri, Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek ile Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ı makamlarında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde, Manisa genelinde gençlere yönelik hayata geçirilebilecek sosyal, kültürel ve eğitsel projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Taraflar, gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar ile kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmeler yaptı.
Akhisar ADD Gençlik Kolları heyeti, yalnızca Akhisar'da değil, Manisa'nın tüm ilçelerinde gençlere yönelik projelerde yer almayı hedeflediklerini belirterek, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yürütmenin önemine dikkat çekti.
Ziyaretlerde ayrıca gençlerin kültürel, sanatsal, bilimsel ve sosyal faaliyetlere daha aktif katılımını sağlayacak projelerin desteklenmesi gerektiği vurgulanırken, ortak çalışma kültürünün gençlere yönelik hizmetlerin gelişmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.
Akhisar ADD Gençlik Kolları, misafirperverliklerinden dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek ile Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'a teşekkür ederek, Manisa'nın gençleri için iş birliği ve dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Haber : Akif Özalp





YORUMLAR