Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akhisar KOM Büro Amirliği ekipleri, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda büyük bir miktarda kaçak ürün ele geçirdi. İki şüphelinin ikametlerinde yapılan aramalarda 400 bin dal bandrolsüz boş makaron, 8 bin adet doldurulmuş makaron sigara, 2 elektrikli sigara sarma makinesi ve 10 kilogram kıyılmış tütün bulundu. Olayla ilgili adli tahkikat başlatılırken, emniyet yetkilileri kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.
Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığının Koordinesinde; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Akhisar KOM Büro Amirliği görevlilerimizce; "Tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının" önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
◾D.Ç (37)
◾Ş.Ç(48) isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramada;
?400.000 Dal Bandrolsüz Boş Makaron,
?8.000 Adet Doldurulmuş Makaron Sigara,
?2 Adet Elektrikli Sigara Sarma Makinası,
?10 Kg Kıyılmış Tütün ele geçirilmiştir.
Olayla ilgili şüpheliler hakkında 5607 SKM suçu kapsamında adli tahkikata başlanmıştır.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü olarak, kaçakçılıkla mücadelemiz aralıksız olarak sürecek olup, vatandaşlarımızın sağlığını ve ekonomiyi tehdit eden yasa dışı faaliyetlere karşı çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.
Akhisar KOM'dan Nefes Kesen Operasyon! Binlerce Kaçak Sigara Yakalandı
09 Ekim 2025 - 15:10
Bu haber 641 defa okunmuştur.





YORUMLAR