“Biz Kulübü Almaya Talibiz”
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

“Biz Kulübü Almaya Talibiz”

Akhisar Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği, Akhisarspor ile ilgili kamuoyunu aydınlattı.

“Biz Kulübü Almaya Talibiz”

Akhisar Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği, Akhisarspor ile ilgili kamuoyunu aydınlattı.

“Biz Kulübü Almaya Talibiz”
18 Ağustos 2022 - 23:09
Reklam


Akhisar Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği, Akhisarspor ile ilgili kamuoyunu aydınlattı. Dernek binasında gerçekleşen toplantıda bir çok manşet veren Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği temsilcisi Kayhan Mert Sıdan; yönetime, taraftara, halka ve Akhisar Belediyesi’ne kadar bir çok kişi, kurum ve kuruluşa seslendi. İşte o açıklama: “Değerli basın mensupları hoşgeldiniz.
Biz Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği olarak Akhisarspor’umuzdaki son gelişmeleri paylaşmak adına sizleri buraya davet ettik.
Sözlerimize,yerlerine Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri tarafından iki kez kayyum atanmasına rağmen,tekrar yönetime seçilen yönetim kurulunu,bir kez daha istifaya davet ederek başlamak istiyoruz.
‘’Bizi buraya zorla getirdiler,yalvar yakar çağırdılar.Biz olmasak Akhisarspor sahipsizdi,nasıl transfer yapacaktınız,o topçuları nasıl getirecektiniz.Siyah çelenk bıraktınız,golden sonra istifa diye bağırdınız,futbolcular bilerek oynamadı’’
Bu cümleler mevcut yönetim ile her görüştüğümüzde bize söylenen cümleler.Geldikleri günden itibaren kendilerinden başka hep bir suçlu  bulan mevcut yönetime çok da eskiye gitmeden özellikle kayyum süreci ve sonrasında yaşanılanları anlatmak istiyoruz.Ama yine de söyleyelim.Siyah çelenkleri de biz bıraktık,istifa diye de biz bağırdık.Hala da yaptıklarımızın arkasındayız.2 günde 200 tane istanbullu üye yapıp,Akhisar halkını ve taraftarını yok sayan zihniyete yapılması gereken ne ise o yapılmıştır.
 
Kulubumuze iki üyenin açtığı usulsüzlük davaları sonucu atanan ilk kayyumları duyduğumuzda çok sevindik.Çünkü kayyum olarak atanan ekipte üyelikleri açma yetkisi vardı.Derhal kendileri ile iletişime geçip olan biteni anlattık.Bizlere üyelik için gerekli olan evrakları bildirip üye formlarını doldurmamızı ve üyeliklerin açılacağını söylediler.
 
Bir kampanya düzenleyip 1,5 günde yaklaşık 200 adet üye formu doldurduk.Ne hikmetse dava açan iki üye şikayetlerini geri çektiler.Bu süreçte Akhisar’da başkanlık için ismi geçen birkaç kişiye ise mevcut yönetimden ‘’sakın karşımıza çıkmayın’’ ve bunu destekleyen söylemler yapıldığını  bizzat yapılan kişilerin ağzından duyduk.Söylemlerin içeriği biz açıklamayı çok isterdik ama onlara bırakıyoruz.Buyrun ilk kayyumun geri çekilmesi için gösterdiğiniz çabayı(!) bir anlatın herkes öğrensin.
 
Kısa bir zaman sonra ise ikinci kez kayyum atandı.Bu kayyum mevcut üyelerden idi.Ve maalesef  bu kayyuma üyelik yapma yetkisi verilmedi.Bu karar istisnaf mahkemesine taşınsa da liglerin başlamasına kalan süre ve sağlıklı bir yönetim gerekliliğinden mevcut kayyum mahkeme kararını bekleyemeden seçim kararı aldı.
 
İkinci kayyum süreci bizim için oldukça hareketli idi.Kayyumlara mevcut yönetim tarafından söylenen ‘’biz artık bırakmak istiyoruz,varsa niyeti olan oturup konuşalım’ denilse de karşımıza sürekli ‘verin paramızı gidelim’cümlesi çıktı.Kongre gününe kadar 14 Milyon TL,kongre günü ise 14 Milyon 500 bin TL olan bu para mevcut yönetimin talep ettiği rakamdır.
 
Bu süreçte biz YSTD olarak kapı kapı gezdik.Belediye ve şehrin iş insanları ile görüştük.Akhisarlı bir oluşum ile mevcut durum ve borçlardan zamanla toparlanacağını ve Akhisarspor’un düze çıkacağıa inandık.Hala da inanıyoruz.Gittiğimiz her kapı da bu oluşuma destek vereceğini söyledi.Buradaki sıkıntı mevcut yönetimin bir para karşılığı kulubu bırakmak istemesi.Hiç kimse buna yanaşmadı,haklı olarak.
Son yapılan kongrede Akhisarı ve Akhisarlıları sevemediğini söyleyen mevcut başkan ekibi ile aday olup tekrar başkan seçildi.
Alacakları temlikli olmasına rağmen,Akhisar halkını sevmemesine rağmen,Akhisarın hiçbir sivil toplum örgütünden,derneğinden,taraftarından destek olmamasına rağmen.Yani bunlara rağmen tekrar aday oldular.Kocaman bir soru işareti.
Biz seçime iki gün kala gidip mevcut yönetim ile yüzyüze buraya yazdıklarımızı görüştük.Başkan olmak için niyeti olanların olduğunu haber vereceklerini ilettik.Onlar da bize seçim geçse bile Akhisarlı bir oluşum ile oturup anlaşabilecekleri söyledi.Ama olay yine paramızı verine gelince bütün gelişmeler tıkandı.Biz de kongrenin ertesi günü Evren beyi arayıp durumu anlattık.Kimsenin para verip onlarla bir uzlaşmaya oturmak istemediğini söyledik.Çok üzüldüğünü,şehirde bir kampanya oluşturup biraz para toplamamız gibi tavsiyelerde bulunsada Eğer ki Akhisarspor’u düşünüyorsanız zaten alacaklarınız temlikli bırakın biz YSTD olarak yönetime talibiz dedik.Kabul edilmedi.
Tekrar yönetime gelmelerinin ertesi günü 8 futbolcuya 10 gün izin vererek kendilerine kulup bulmaları istediler.Bu futbolcular alacakları için ihtar yollayan ve bir diğer başkan adayının baklavasını yediği için seçilen futbolculardı.Kayyum sürecinde güle oynaya idmana çıkan 18 oyuncu,mevcut yönetimin gelmesi ile idmana çıkmayıp diğer 8 arkadaşı için dimdik durdu.Çektikleri sıkıntıları,kendilerine yapılan’futbol hayatın biter,transfer yapamazsın’ tehditlerinden,söylenen yalanlardan bıkan bu gencecik çocuklar Akhisarspor tarihine geçecek bir duruş sergiledi.Keşke Akhisar’ın önde gelenleri de şu çocuklar kadar duruş sergileyip Akhisarspor’a sahip çıkabilseydi.
Bugünkü gelişmeler hala keşmekeş olsa da bir zamanlar mevcut yönetimin karşısında olup bugün tüm yetki onda açıklaması yapılan kişi ile ilerliyor.
Cümlelerimizi sonlandırırken,yaşanan olayların çok kısa bir özeti olan bu yazılıyı açıklamayı siz değerli basın mensupları için hazırladık.Yaşadığımız süreçteki tüm detayları da bu canlı yayın ile Akhisarspor sevdalıları ile paylaşmaya hazırız,teşekkürler.”
 

Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 1947 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BÜYÜKŞEHİR’İN AKHİSAR PROJELERİ HIZ KAZANDI
BÜYÜKŞEHİR’İN AKHİSAR PROJELERİ HIZ KAZANDI
Söğütlü Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı
Söğütlü Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı