Akhisar Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler yaz tatillerini okul araçlarını yenileyerek geçiriyor.
2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına bir aydan az bir süre kaldı. Yeni eğitim öğretim yılında kullanacakları derslik sıralarını tamir ederek, yenileştiren öğrenciler “her şeyi okuldan beklememek gerekli.” dediler.
Geçtiğimiz yıl yoğun bir eğitim dönemini geride bırakarak yaz tatiline giren öğrenciler, tatillerinin bir bölümünü okul gereçlerini yenilemek için kullanma kararı aldı. Öğrenciler, “Görüyoruz ki yaz tatilinde birçok öğretmenimiz atölyelerde, sınıflarda hep hazırlık içerisinde. Hepsinin de gayreti daha güzel bir okulda eğitim görmemiz için. Biz de onların bu gayretlerini yalnız bırakmak istemedik. İşin bir ucundan tuttuk.
Bozulan, kırılan sıralarımızı tamir ediyoruz. Kırılan demirleri kaynakla birleştirdik, boyadık. Üstlerindeki tahtaları zımpara ile temizledik, vernik atarak yepyeni görünmesini sağladık. Bu sene bu sıraları daha dikkatli kullanacağız.” diyerek çalışmalarını anlattı.
Okul öğretmenleri de “öğrencilerimizle birlikte okulumuzun araç gereçlerine sahip çıkmak, onları yenilemek çok güzel bir duygu. Tatilde okula gelerek bize yardım etmeleri takdiri hak ediyor. Hepsinin ellerine yüreklerine sağlık. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.
LİSE ÖĞRENCİLERİ YAZ TATİLİNDE DERSLİK SIRALARINI YENİLEDİLER
Akhisar Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler yaz tatillerini okul araçlarını yenileyerek geçiriyor.
17 Ağustos 2023 - 16:11
Bu haber 633 defa okunmuştur.





YORUMLAR