İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanlığı’nda yeni dönem resmen başladı. İlçe başkanlığına seçilen Mustafa Kındıroğlu, mazbatasını alarak görevine resmen başladı.
Mazbata töreninin ardından açıklama yapan Başkan Kındıroğlu, İYİ Parti Akhisar Teşkilatı olarak artık “söz değil, eylem zamanı” dediklerini belirtti.
Kındıroğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün, Akhisar İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevini resmen devralmanın onurunu ve sorumluluğunu yaşıyorum.
Bu süreçte bana güvenen, destek olan tüm üyelerimize, delegelerimize, yönetim kurulu arkadaşlarıma ve gönüllülerimize en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarı, sadece bir kişinin değil; birlik, azim ve inançla çalışan İYİ Parti ailesinin ortak zaferidir.”
Hedeflerinin açık olduğunu vurgulayan Kındıroğlu, “Akhisar’da siyasete yeniden güven kazandırmak, halkın sesini en güçlü biçimde duyurmak ve İYİ Parti’nin üretken, çözüm odaklı siyaset anlayışını her eve taşımak istiyoruz.
Kapımız herkese açık olacak. Eleştiriden korkmayan, hesap verebilen, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Akhisar’da yeni bir dönemi başlatıyoruz.” dedi.
Kındıroğlu, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:
“Birlikte başaracağız, birlikte güçleneceğiz ve Akhisar’da İYİ’lerin iktidarını inşa edeceğiz. İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilatı, milletimizin umudu olmaya devam edecek. Ne mutlu Türküm diyene!”
Kaynak : Haber Merkezi
MUSTAFA KINDIROĞLU, İYİ PARTİ AKHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ RESMEN DEVRALDI
İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanlığı’nda yeni dönem resmen başladı. İlçe başkanlığına seçilen Mustafa Kındıroğlu, mazbatasını alarak görevine resmen başladı.
22 Ekim 2025 - 16:46
Bu haber 498 defa okunmuştur.





YORUMLAR