Zeytin Hasadında Ulaşım Sorunu Masada! Alper...
Reklam

Zeytin Hasadında Ulaşım Sorunu Masada! Alper Alhat Çözüm İçin Harekete Geçti

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, zeytin hasat döneminde tarım işçilerinin ulaşımında yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

Zeytin Hasadında Ulaşım Sorunu Masada! Alper Alhat Çözüm İçin Harekete Geçti

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, zeytin hasat döneminde tarım işçilerinin ulaşımında yaşanan sorunlar masaya yatırıldı.

Zeytin Hasadında Ulaşım Sorunu Masada! Alper Alhat Çözüm İçin Harekete Geçti
23 Ekim 2026 - 11:29

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, zeytin hasat döneminde tarım işçilerinin ulaşımında yaşanan sorunlar masaya yatırıldı. Üreticiler, sanayiciler, servis şoförleri ve ilgili kurum temsilcilerinin katıldığı görüşmede, işçilerin güvenli ve düzenli şekilde taşınabilmesi için çözüm önerileri değerlendirildi.

Akhisar’da zeytin hasat sezonuyla birlikte tarım işçilerinin ulaşımında karşılaşılan sorunlar gündeme geldi. Akhisar Ticaret Borsası, üreticilerin ve sektör temsilcilerinin yaşadığı ulaşım sıkıntılarına çözüm bulunması amacıyla ilgili kurumları aynı masa etrafında buluşturdu.

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, hasat döneminde işçilerin çalışma alanlarına ulaştırılması sırasında karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların giderilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Sektör Temsilcileri Aynı Masada Buluştu

Toplantıya Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Akarsu, Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Ulaşım Sorumlusu Mustafa Çetin katıldı.

Üreticiler, sanayiciler ve servis şoförlerinin de yer aldığı görüşmede, hasat döneminde sahada yaşanan ulaşım sorunları doğrudan ilgili kurum temsilcilerine aktarıldı.

Tarım İşçilerinin Güvenli Taşınması Görüşüldü

Toplantının öncelikli gündem maddelerinden biri, zeytin hasadında çalışan işçilerin güvenli ve düzenli şekilde çalışma alanlarına ulaştırılması oldu.

Katılımcılar, ulaşım sürecinde karşılaşılan aksaklıkları değerlendirirken, mevcut sorunların giderilmesi için uygulanabilecek çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Özellikle hasat döneminde üreticilerin, servis şoförlerinin ve işçilerin karşılaştığı ulaşım sorunlarının ilgili kurumların iş birliğiyle ele alınmasının önemine dikkat çekildi.

Alper Alhat’ın Ev Sahipliğinde İş Birliği Vurgusu

Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, tarım sektörünün ihtiyaçlarının ortak bir anlayışla değerlendirilmesi gerektiği üzerinde duruldu.

Üreticiler ile ulaşım hizmeti sağlayan sektör temsilcilerinin taleplerinin aynı toplantıda ele alınması, kurumlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi açısından önem taşıdı.

Sorunların Çözümü İçin Ortak Çalışma Mesajı

Akhisar Ticaret Borsası, tarım sektörünün karşılaştığı sorunları ilgili kurumlara aktarmaya ve çözüm süreçlerinde sektör temsilcileri arasında iletişimi güçlendirmeye devam edeceğini bildirdi.

Zeytin üretiminin önemli merkezlerinden Akhisar’da gerçekleştirilen toplantıda, hasat döneminde işçi ulaşımının daha güvenli ve düzenli hale getirilmesi için kurumlar arası iş birliğinin sürdürülmesi gerektiği vurgulandı.

Toplantı, katılımcıların sorunları ve çözüm önerilerini paylaşmasının ardından tamamlandı.

Haber : Akif Özalp

Reklam
Bu haber 914 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisa BBSK’de başkan değişti Görev Alper Ayan’a geçti
Manisa BBSK’de başkan değişti Görev Alper Ayan’a geçti
BÜYÜKŞEHİR’İN AKHİSAR PROJELERİ HIZ KAZANDI
BÜYÜKŞEHİR’İN AKHİSAR PROJELERİ HIZ KAZANDI