"Kazanan Mahallemiz Olsun"
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Kazanan Mahallemiz Olsun"

Atatürk mahallesi Muhtar Adayı Zeynep Günsel Seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürüyor.

"Kazanan Mahallemiz Olsun"

Atatürk mahallesi Muhtar Adayı Zeynep Günsel Seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürüyor.

28 Mart 2019 - 10:06
Reklam

Atatürk mahallesi Muhtar Adayı Zeynep Günsel Seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürüyor. Mahalle sakinleri ile gerçekleştirdiği görüşmeler, seçim öncesi ve sonrasına ilişkin çalışmaları ve Atatürk Mahallesi sakinlerinin taleplerini dinleyen Zeynep Günsel konular hakkında ekibi ile birlikte çözüm için çalışacaklarını belirtti. Seçime sayılı günler kala Zeynep Günsel, Azaları, Nihal Özen (Sezgin Özen Demir Ticaret), Muhammet Çalışkan (paçacı Muhammet), Samet Çiko (Erzurumlular Derneği), Ali İskeçe (Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi), Ahmet Şen (şato), Abidin Şahin (Zeytin Tüccarı), Murat Çelik (esnaf), Mediha Şahin (Reklamcı) ile Porta6 Cafe’de bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Toplantıda mahalle sakinlerine, seçmene seslenen Günsel’in açıklaması ise şöyle;
“ Sevgili Atatürk mahallemizin sakinleri, sevgili komşularım;
Bütün Akhisarlıların ,çevre mahalle ve beldelerin, hatta diğer ilçelerden dahi akın akın mahallemize geldikleri güzelim göletimiz ve park alanımızla, güzelliğiyle  İzmir-İstanbul karayoluna bakan yüzü ve her daim tüm şehrin tercih edip geldiği pazar yerimizle, güzel cadde ve sokaklarıyla, cafeleriyle, kahvehaneleri ve esnafıyla bir şehirden farksız, dev bir mahalledir Atatürk mahallesi. Böyle bir mahallenin bir sakini ,bir üyesi ve muhtar adayı olmaktan öncelikle çok gururlu olduğumu belirtmek isterim. Yaşadığımız sokağı güzelleştirmek,temiz tutmak her mahalle sakininin görevidir. Her birey daha güzel ,göz alıcı,ihtişamlı bakımlı bir sokakta ya da caddede yaşamak ister.Yürüdüğü caddelerin pırıl pırıl,düzenli,yeşillikler ve ağaçlıklar içinde olmasını ister. Ama artık bir mahallenin daha güzel olması,gıpta ile bakılması ve sorunsuz olması için birilerinin çok daha akılcı çözümler üreterek çalışması gerekmekte. Çağımızda artık hızla nüfuslar çoğaldı, göçlerle köylerden daha fazla insanlar şehirlere gelmeye başladı ve kozmopolit bir yapıya dönüşen mahalleler genişledi, ardından sorunlar büyüdü. Artık mahallelerde sessiz kalıp "hizmet beklemek" değil,"hizmeti kapmak" gerekiyor. Hakettiğimiz yatırımları alabilmek için kendimizi daha iyi anlatmamız gerekir. Var olan değerlerimiz bizim için kıymettir ve bunları kullanarak çok daha iyi, çok daha yaşanabilir, alt yapı,üst yapı sorunu olmayan, peyzajı yapılmış,yatırımlarını tamamlamış,artık uzun vadeli yatırımlara gözünü dikerek ve en önemlisi kısa vadeli günlük politikalarla mahallemizi talan edilmesine göz yummayıp ,fark edilerek ,daha çok ön plana çıkarak, daha çok görünerek, çok daha güzel bir mahalleyi inşa edelim istiyorum.Tüm bunlar tabi ki çok çalışarak ve yapılan işin bir program dahilinde "bilinçli" bir şekilde adım adım  hayata geçirilmesiyle olur. Ben bu bilinçle hareket ederek,ikamet ettiğim Atatürk  mahallemde ,seçmiş olduğum birbirinden değerli azalarımla ve sizlerle ,Akhisar'ın en nezih mahallesi olmak için elimi taşın altına koyuyorum ve sizlerin oylarınızı bekliyorum. İlk olarak bizzat Muhtarlık tarafından kuracağımız web sitemizle, bir taraftan mahallemizi dışarıya tanıtan yüzü olacağız, diğer taraftan sizlerle daha yakın temasa geçerek yaşanan sorunlardan anında haberdar olacağız veya yardıma muhtaç olduğunu düşündüğünüz sakinlerimizi tespit edip azalarımızla oturup durum değerlendirmesi yapıp hızla gerekenleri yapacağız, ayrıca öneri ve eleştirilerinizi aktarabileceğiniz bir mecra ,sosyal bir platform yaratmış olacağız.
Atatürk mahallesi muhtar adayı olarak, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında,cumhuriyetimizin vazgeçilmez değerlerinden ve dini değerlerimizden taviz vermeden, hiç bir siyasi partiye çok yakın yada çok uzak durmayan bir duruş sergileyeceğime, çalışkanlığımla ön planda kalacağıma,yaşamaktan gurur duyduğum mahallemde yaptıklarımla sizinde benimle gurur duymanızı sağlayacağıma, tüm mahallemin nezdinde söz veriyorum. Kazanan mahallemiz olsun.
Atatürk mahallesi muhtar adayı
Zeynep GÜNSEL

 

Reklam
Reklam
Bu haber 690 defa okunmuştur.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BÜYÜKŞEHİR’İN AKHİSAR PROJELERİ HIZ KAZANDI
BÜYÜKŞEHİR’İN AKHİSAR PROJELERİ HIZ KAZANDI
Söğütlü Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı
Söğütlü Mahallesi'ne Ek Kanalizasyon Hattı