Muharrem Ayı’nın bereketini ve paylaşma kültürünü yaşatmak amacıyla Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen aşure hayrı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Ulucami Mahallesi 377 Sokak No:41 adresinde bulunan merkezde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler, veliler, kurum çalışanları ve vatandaşlar bir araya gelerek aşure ikramından faydalandı. Muharrem Ayı’nın manevi atmosferinde gerçekleştirilen programda birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları ön plana çıktı.
Merkez yetkilileri, aşurenin paylaşmanın, kardeşliğin ve bereketin simgesi olduğunu belirterek etkinliğe katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Düzenlenen hayır programında vatandaşlarla yakından ilgilenilirken, katılımcılar da böyle anlamlı bir organizasyonda buluşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Toplumun farklı kesimlerini aynı sofrada buluşturan aşure hayrı, dualar eşliğinde tamamlanırken, etkinlik hem manevi hem de sosyal açıdan güzel görüntülere sahne oldu.





YORUMLAR